Min bruger
X
Blød Matcha Kage

Ingredienser:
- 200g Hvid Chokolade
- 200g Smør
- 200ml Sukker
- 300ml Hvedemel
- ½ teske Bagepulver
- 2 teske Vaniljesukker
- 30g Matcha Te Pulver
- 3 æg
Forberedelse:
- Forvarm ovnen til 175 grader, og put bagepapir på bagepladen.
- Hak den hvide chokolade i små stykker og smelt den sammen med smørret i en glasskål over kogende vand (gem lidt chokolade til dekoration).
- Pisk æggene og sukker til en skum og tilsæt den smeltede chokoladeblanding.
- Bland de tørre ingredienser i en anden skål, tilsæt dem til dejen og rør sammen.
- Hæld den færdige dej i bagepladen og sæt den derefter i ovnen i ca. 35 minutter. Brug en pind til at se om kagen er færdig.
- Lad kagen afkøle og dekorer den med resten af det smeltede hvid chokolade.