Alle hverdage | 09:00 til 17:00

Avocado Skål Med Æg

sunde opskrifter/avocado med æg 2929

Ingredienser til 2:

  • 100g basmati ris
  • 2 æg
  • 1 avocado
  • Julienne gulerødder
  • Cherry tomater
  • Ekstra jomfru olivenolie
  • Blandede frø

Forberedelse:

  1. Kog basmati ris i masser er kogende, saltet vand efter instruktionerne på pakken.
  2. Når det er færdigt, dræn dem for vand og lad dem køle helt af.
  3. Bring omkring 500ml vand i kog i en kasserolle, og kog så æggene i 8 minutter.
  4. Dræn, pil og skær dem i halve.
  5. Saml skålen: tilføj risene, den skrællede og skiveskåret avocado, gulerødderne, tomaterne skåret i halve (eller i 4 dele), krydret med olivenolie og frø og, til sidst, tilføj de halve æg.
  6. Server med det samme, eller put det i en tupperware boks og tag det med på farten.
  7. Nyd det!