Alle hverdage | 09:00 til 17:00

Grøn gazpacho med chlorella

Ingredienser:

  • 110 g romaine salat
  • 110 g spinat
  • 3 hakkede grønne løg
  • 2 små agurker, skrællede og skåret i små firkanter
  • 1 spiseske hakket persille
  • 120 ml kokosfløde
  • 470 ml grøntsagsbouillon
  • 1 teske hakket mynte
  • 0.5 teske salt
  • 0.5 teske hvid peber
  • Citronsaft
  • Jomfru oliven olie
  • 3 g Chlorella Pulver

Forberedelse:

  1. Hæld Romaine Salat, Spinat, Løg, Agurker, Chlorella Pulver og Persille i en blender og blend indtil mixturen er glat.
  2. Tilsæt gradvis grøntsagsbouillon, kokosfløde, mynte, salt og peber.
  3. Blend indtil du får en jævn konsistens.
  4. Stil på køl til den skal serveres.
  5. Serveres kold i separate skåle toppet med lidt kokosmælk, olivenolie og citronsaft.

Tip: Tilsæt nogle hakkede grøntsager til dekoration.