Alle hverdage | 09:00 til 17:00

Kartoffel Pandekager

sunde opskrifter/kartoffelpandekager 2652

Ingredienser:

  • 150g kogte kartofler
  • 3 spiseskeer hvedemel
  • 2 æg
  • 2 spiseskeer Parmesan ost
  • 1/2 teske bagepulver
  • 1/2 teske salt
  • Friske urter for smag (f.eks. persille)

Forberedelse:

  1. Mas kartoflerne indtil de er pureret.
  2. Tilføj melet og æggene og bland det.
  3. Tilføj de andre ingredienser og bliv ved med at blande med et piskeris for at opnå en homogen tekstur.
  4. Varm en non-stick pande og hæld to spiseskefulde af dej på
  5. Lad hver pandekage stege indtil små bobler dukker op på overfladen, så vender du den og lad den ligge i cirka 30 sekunder, så den bliver færdig.
  6. Stak pandekagerne ovenpå hinanden for at holde dem varme
  7. Server og nyd!