Alle hverdage | 09:00 til 17:00

Matcha Crèpes

sunde opskrifter/matcha pandekager 2446

Ingredienser:

  • 250 ml boghvede mel
  • 250ml usødet mandelmælk (stuetemperatur)
  • 100 ml varm vand
  • 4 æg (stuetemperatur)
  • 50 ml Matcha Te Pulver
  • En knivspids salt
  • Kokosolie

Forberedelse:

  1. Sigt boghvede melet i en stor skål, og tilsæt derefter matcha pulveret og saltet.
  2. Pisk mandelmælk, vand, æg og kokosolie sammen i en anden skål.
  3. Kombiner begge blandinger i en skål. Tilsæt halvdelen af melblandingen, rør, og tilsæt derefter den anden halvdel.
  4. Smelt noget kokosolie i en pande.
  5. Spred 3 spiseskefulde af blandingen i panden, indtil der er dannet en glat crepe. Lad pandekagen stege, indtil begge sider bliver brune.