Alle hverdage | 09:00 til 17:00

Acai Pebermynte Chokolade Mousse

Ingredienser:

  • 1 kasse med Kokoscreme (400ml)
  • 200g Mørk Chokolade grofthakket
  • 1 teske Acai Pulver
  • 1/2 teske Ren Pebermynte Ekstrakt

Forberedelse:

  1. chokoladen smeltes over kogende vand indtil den er cremet og glat.
  2. Pisk kokoscreme og smeltet chokolade i en stor skål.
  3. Tilføj pebermynte ekstrakt og Acai pulver og bland igen.
  4. Dæk til og placer blandingen i køleskabet i cirka 2 timer. Du ved den er klar til at piske sammen når blandingen ikke længere bevæger sig fra side til side.
  5. På dette tidspunkt kan du enten bruge en sprøjtepose eller en ske til at dele den mellem 3-4 små skåle.
  6. Server med frisk mynte blade og dine yndlingsbær. God fornøjelse!