Alle hverdage | 09:00 til 17:00

Blød Matcha Kage

Ingredienser:

  • 200g Hvid Chokolade
  • 200g Smør
  • 200ml Sukker
  • 300ml Hvedemel
  • ½ teske Bagepulver
  • 2 teske Vaniljesukker
  • 30g Matcha Te Pulver
  • 3 æg

Forberedelse:

  1. Forvarm ovnen til 175 grader, og put bagepapir på bagepladen.
  2. Hak den hvide chokolade i små stykker og smelt den sammen med smørret i en glasskål over kogende vand (gem lidt chokolade til dekoration).
  3. Pisk æggene og sukker til en skum og tilsæt den smeltede chokoladeblanding.
  4. Bland de tørre ingredienser i en anden skål, tilsæt dem til dejen og rør sammen.
  5. Hæld den færdige dej i bagepladen og sæt den derefter i ovnen i ca. 35 minutter. Brug en pind til at se om kagen er færdig.
  6. Lad kagen afkøle og dekorer den med resten af det smeltede hvid chokolade.