Alle hverdage | 09:00 til 17:00

Chokoladetrøfler med guarana

Giver ca. 20 trøfler

Ingredienser:

  • 250ml cashew smør
  • 1 kop havregryn
  • 2 spiseske kokosolie
  • 2 spiseske kokossukker/kakao
  • 2 spiseske agave sirup
  • 1 teske vanilje pulver
  • 1 teske Guarana pulver

Forberedelse:

  1. Smelt kokosolien i et vandbad, tilsæt cashew smør og bland godt sammen.
  2. Tilsæt de resterende ingredienser undtagen havregrynene.
  3. Fjern skålen fra vandbadet og rør havregrynene i (vi anbefaler at gøre det når blandingen er på stuetemperatur), indtil det bliver en glat, tyk dej.
  4. Sæt skålen i køleskabet og lad det køle af i nogle timer.
  5. Tag skålen, Form dejen til små bolde og rul dem i kokos eller kakao.
  6. Nyd!