Alle hverdage | 09:00 til 17:00

Avocado Pesto Pasta

sunde opskrifter/avocado-pesto

Ingredienser:

  • 160 g fuldkornspasta
  • 1 medium avocado
  • Salt
  • Peber
  • 25g valnødder
  • en håndfuld rucolasalat
  • Saft fra en halv citron
  • 1 håndfuld hasselnødder

Forberedelse:

  1. Kog pastaen i kogende saltet vand.
  2. Imens det koger, kan du forberede pestoen ved at blande de resterende ingredienser - undtagen hasselnødder - i en blender, indtil du får en creme.
  3. Når pastaen er klar, dræn det og tilsæt til pestoen sammen med lidt ekstra jomfruolie efter ønske.
  4. Derefter blandes det godt og anrettes på en tallerken.
  5. Steg hurtigt hasselnødderne på en pande og hak dem derefter groft inden de tilsættes til din pasta.
  6. Tilføje salt og peber som ønsket
  7. Nyd!

Bemærk: Forbered ikke pestoen for længe før du bruger den, ellers vil den oxidere og blive brun.