Alle hverdage | 09:00 til 17:00

Hamp Protein Brownies

Ingredienser

  • 65g mørk chokolade
  • 20g hvid chokolade
  • 140g gylden strøsukker
  • 100g smør
  • 75g Hamp Protein Powder
  • 25g almindelig mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 æg
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 20g kakaopulver
  • 5 spsk crème fraîche

Du skal også bruge:

  • Bagepapir
  • Bageform

Anvisning

  1. Forvarm ovnen til 180ºC.
  2. Smelt chokolade og smør i en skål over kogende vand
  3. Når det er smeltet, lad det køle af.
  4. Put bagepapir i bageformen.
  5. Pisk æg og sukker til det er luftigt.
  6. Hæld gradvist chokolade blandingen i æggene og sukkeret.
  7. Fold det forsigtigt i en 8 tals figur, men vær forsigtig med ikke at miste luftigheden.
  8. Sigt de tørre ingredienser i chokolade og æggeblandingen i 3 dele, og gentag derefter processen, hvor du forsigtigt folder ingredienserne ind i dejen.
  9. Tilføj crème fraîche.
  10. Hæld blandingen i en kageform og bag i 25 minutter.
  11. Lad det køle helt ned, og placer det i køleskabet til den er kold.
  12. Skær den ud i ønskede størrelser.