Alle hverdage | 09:00 til 17:00

Vegansk Chokolade Cupcakes

Ingredienser :

Til cupcakes:

  • 165ml rismælk
  • 1 spiseske æble cider eddike
  • 40ml kokosolie
  • 160g mel
  • 2 spiseske instant kaffe
  • 150g rørsukker
  • 50g bitter kakao
  • ¾ spiseske bagepulver

Til ganache:

  • 200g flormelis
  • 35g bitter kakao
  • 25ml rismælk
  • 100g grøntsags smør

Forberedelse :

  1. Forvarm ovnen til 180 °.
  2. Put ris mælken i en skål med æble cider eddike, og tilsæt derefter kokosolie. Dette bliver til væske blandingen.
  3. Bland melet med instant kaffe, rørsukker, bitter kakao og bagepulver. Dette bliver til pulver blandingen.
  4. Tilsæt væske blandingen til pulver blandingen og bland med et piskeris, indtil dejen er glat og homogen.
  5. JFordel dejen i 10-12 cupcake forme, fylde hver cirka ⅔.
  6. Bages i 18 minutter eller indtil indersiden er bagt hele vejen igennem.
  7. Fjern fra ovnen og lad dem køle helt.
  8. Forbered ganache ved at piske alle ingredienserne med et elektrisk piskeris, put den i en konditor pose og spred den ud på hver cupcake.
  9. Server og nyd!