Alle hverdage | 09:00 til 17:00

Broccoli Spirulina Frittata

Spirulina er ikke bare til smoothies! Lav denne super energigivende ret ved at tilføre spirulina fra WeightWorld til frittataen. Den giver også gode fedtstoffer fra kokosolie og økologiske æg. Hvidløget og løget bidrager ikke kun til den gode smag, men er også gode for immunforsvaret.

INGREDIENSER

  • 4,5 dl broccoli, i små stykker
  • 8 økologiske æg
  • 2 spsk Kokosolie
  • 2 fed revet hvidløg
  • 1⁄2 stor rødløg, skivet
  • 2 spsk vand
  • 2 spsk vand
  • 1 spsk Spirulina pulver
  • Alternativer: 1,5 dl valgfri ost, revet (cheddar, feta, parmesan eller 2 spsk næringsgær som et vegansk alternativ)

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (390 Fahrenheit). Kom 1 spsk smør/kokosolie på en ovnfast stegepande og brun hvidløgene og løgene til de er møre og gennemsigtige. Tilsæt broccolien og steg det i ca. 1 minut. Tilsæt 2 spsk vand, krydr med salt og peber og steg det ved jævn varme indtil vandet er absorberet i broccolien. Lad det køle af. Pisk æggene i en stor skål med Organic Burst Spirulina og revet ost. Tilsæt det afkølede broccoli fra stegepanden. Kom 1 spsk smør/kokosolie på stegepanden og sæt den på medium varme.