Alle hverdage | 09:00 til 17:00

Matcha Kokos Is

Matcha Kokos Is

Ingredienser:

  • 2 dåser fuldfedt Kokosmælk (425g)
  • ½ spiseske Matcha Te Pulver
  • 20ml Kokossukker
  • 3 spiseskefulde Kokosolie
  • 50ml Lucuma Pulver
  • En knivspids salt

Serveringsforslag: Du kan præsentere denne dessert i en halv kokosnød. Server med friske mynteblade og rå kakaonibs eller din favorit topping.

Forberedelse:

  1. Tilsæt alle ingredienserne til en kold skål og rør sammen.
  2. Frys i ca. 30 minutter. Når kanten begynder at fryse, bryd iskrystallerne for at gøre isen glat og cremet. Sæt den tilbage i fryseren.
  3. Rør i isen hvert 30. minut, indtil blandingen er glat og cremet (gentag 4-5 gange). Hvis isen bliver for hård, kan du placere den i køleskabet, indtil den bliver blød nok til at røre og fortsætte processen.
  4. Når du er klar til at spise din matcha is, skal du lade den stå i 10-15 minutter eller indtil den er blød. Server i generøse scoops og nyd den!