Altid 100% tilfredshedsgaranti
Din tilfredshed er vores prioritet
Fri fragt på ordrer over 499 kr*
Til døren eller valgfri butik indenfor 1-2 hverdage
WeightWorld Kundeklub
Opspar point & nyd eksklusive rabatter
Shirataki-nudler med smørsovs og mandler
Forberedelsestid 2 min Tilberedelsestid 8 min Total tid 10 min
En dejlig middag, der er enkel, sund og både vegansk og palæo-venlig! Brug de grøntsager du selv kan lide. Svampe og peber fungerer også godt.
Portioner: 1
Ingredienser
- 1 spsk mild olivenolie eller Kokosolie
- 2 fed hvidløg, revet
- 3 forårsløg i tern
- 100g broccoli
- 1 lille gulerod, skåret i små stave
- 1⁄4 kålhoved, strimlet
- 1 pakke (g) Shiratakinudler
- 1 spsk mandelsmør
- 1 eller 2 tsk sriracha-sovs, afhængig af hvor stærk du ønsker det
- 2 spsk Kokos-amino**
Fremgangsmåde
Opvarm olivenolien i en wok eller stor stegepande ved medium varme, og tilsæt hvidløg og forårsløg. Lad det stege i et par minutter indtil de er møre og tilsæt derefter resten af grøntsagerne. Mens grøntsagerne steger, kan du forberede nudlerne ved at tage dem ud af pakken og skylle dem godt i varmt vand. Hæld dem derefter ned til grøntsagerne på panden. Når det hele er tæt på at være færdigt, tilsætter du mandelsmørret, sriracha-sovsen og kokos-aminoen. Bland det godt sammen med grøntsagerne og nudlerne for at lave en sovs og lad det blive gennemvarmet. Server og nyd måltidet!