Alle hverdage | 09:00 til 17:00

Se alle opskrifter Madretter

Shirataki-nudler med smørsovs og mandler

Forberedelsestid 2 min Tilberedelsestid 8 min Total tid 10 min

En dejlig middag, der er enkel, sund og både vegansk og palæo-venlig! Brug de grøntsager du selv kan lide. Svampe og peber fungerer også godt.

Portioner: 1

Ingredienser

  • 1 spsk mild olivenolie eller Kokosolie
  • 2 fed hvidløg, revet
  • 3 forårsløg i tern
  • 100g broccoli
  • 1 lille gulerod, skåret i små stave
  • 1⁄4 kålhoved, strimlet
  • 1 pakke (g) Shiratakinudler
  • 1 spsk mandelsmør
  • 1 eller 2 tsk sriracha-sovs, afhængig af hvor stærk du ønsker det
  • 2 spsk Kokos-amino**

Fremgangsmåde

Opvarm olivenolien i en wok eller stor stegepande ved medium varme, og tilsæt hvidløg og forårsløg. Lad det stege i et par minutter indtil de er møre og tilsæt derefter resten af grøntsagerne. Mens grøntsagerne steger, kan du forberede nudlerne ved at tage dem ud af pakken og skylle dem godt i varmt vand. Hæld dem derefter ned til grøntsagerne på panden. Når det hele er tæt på at være færdigt, tilsætter du mandelsmørret, sriracha-sovsen og kokos-aminoen. Bland det godt sammen med grøntsagerne og nudlerne for at lave en sovs og lad det blive gennemvarmet. Server og nyd måltidet!