Alle hverdage | 09:00 til 17:00

Se alle opskrifter Madretter

Spinat Tortilla med Moringa og Stegte Grøntsager

Giver 2 portioner

Ingredienser:

Til Tortillas:

  • 1 spiseske Moringa pulver
  • 950 ml frisk spinat
  • 250 ml majsmel
  • 2 spiseske jomfru oliven olie
  • En knivspids salt
  • 100 ml vand

Til fyldet:

  • Peberfrugt
  • Squash
  • 1 Løg
  • Edamame bønner
  • Radiser
  • 1 spiseske jomfru oliven olie
  • Salt og peber til smag

Forberedelse:

  1. Damp spinat i et par minutter over et vandbad. Lad stå i fem minutter og blend derefter indtil glat.
  2. Hæld mel og salt i en medium skål.
  3. Tilsæt spinat, moringa pulver og olivenolie og bland godt sammen.
  4. Tilsæt gradvis vand 1 spiseske ad gangen, indtil dejen har samlet sig. Hvis dejen stadig er for tør, fortsæt med at tilføje vand 1 spiseske ad gangen, indtil dejen er let at arbejde med.
  5. Del dejen op i 4 lige store dele og lad stå i køleskabet i 30-40 minutter. Dæk med et viskestykke.
  6. Opvarm en let olieret pande til medium temperatur.
  7. Tag et stykke dej og rul det mellem to stykker bagepapir til en rund og tynd tortilla. Rull så tynd som muligt med en kagerulle.
  8. Steg tortillaen i ca. et minut på hver side, indtil den er gyldenbrun.
  9. Placer den færdige tortilla på en tallerken og dæk den med et viskestykke. Steg de resterende tortilla wraps på samme måde.
  10. Lad dine tortilla wraps hvile på en tallerken under et viskestykke mens du hakker og steger peberfrugter, squash og løg indtil det er gennemstegt.
  11. Fyld dine tortillas med stegte grøntsager, toppet med bønner og radiser og rul sammen.
  12. Nyd det!