Min bruger
X
Altid 100% tilfredshedsgaranti
Din tilfredshed er vores prioritet
Fri fragt på ordrer over 499 kr*
Til døren eller valgfri butik indenfor 1-2 hverdage
WeightWorld Kundeklub
Opspar point & nyd eksklusive rabatter
Spinat Tortilla med Moringa og Stegte Grøntsager
Giver 2 portioner
Ingredienser:
Til Tortillas:
- 1 spiseske Moringa pulver
- 950 ml frisk spinat
- 250 ml majsmel
- 2 spiseske jomfru oliven olie
- En knivspids salt
- 100 ml vand
Til fyldet:
- Peberfrugt
- Squash
- 1 Løg
- Edamame bønner
- Radiser
- 1 spiseske jomfru oliven olie
- Salt og peber til smag
Forberedelse:
- Damp spinat i et par minutter over et vandbad. Lad stå i fem minutter og blend derefter indtil glat.
- Hæld mel og salt i en medium skål.
- Tilsæt spinat, moringa pulver og olivenolie og bland godt sammen.
- Tilsæt gradvis vand 1 spiseske ad gangen, indtil dejen har samlet sig. Hvis dejen stadig er for tør, fortsæt med at tilføje vand 1 spiseske ad gangen, indtil dejen er let at arbejde med.
- Del dejen op i 4 lige store dele og lad stå i køleskabet i 30-40 minutter. Dæk med et viskestykke.
- Opvarm en let olieret pande til medium temperatur.
- Tag et stykke dej og rul det mellem to stykker bagepapir til en rund og tynd tortilla. Rull så tynd som muligt med en kagerulle.
- Steg tortillaen i ca. et minut på hver side, indtil den er gyldenbrun.
- Placer den færdige tortilla på en tallerken og dæk den med et viskestykke. Steg de resterende tortilla wraps på samme måde.
- Lad dine tortilla wraps hvile på en tallerken under et viskestykke mens du hakker og steger peberfrugter, squash og løg indtil det er gennemstegt.
- Fyld dine tortillas med stegte grøntsager, toppet med bønner og radiser og rul sammen.
- Nyd det!