Min bruger
X
Altid 100% tilfredshedsgaranti
Din tilfredshed er vores prioritet
Fri fragt på ordrer over 499 kr*
Til døren eller valgfri butik indenfor 1-2 hverdage
WeightWorld Kundeklub
Opspar point & nyd eksklusive rabatter
Spirulina Chokoladetrøfler

Ingredienser:
- 250g gennemvædede cashewnødder
- 1 spsk Spirulina Pulver
- 130ml ahorn- eller ris malt sirup
- 1 tsk vaniljeekstrakt
- 130g rå kakaosmør
- 130g rå kakaopulver
Anvisning:
Til fyldet
- Hæld cashewnødderne i en blender.
- Tilføj halvdelen af sirup, vanilje ekstrakt og Spirulina.
- Placer i køleskabet i en time.
- Tag teskefulde af blandingen og rul det til kugler.
- Placer dem på en bakke med bagepapir.
Til chokoladeovertrækket
- Smelt kakaosmørret i en glasskål over kogende vand.
- Pisk kakaopulveret og det resterende sirup til det er helt blandet.
- Tag de forberedte kugler og placer dem, en af gangen i chokolade blandingen.
- Rul dem for at dække dem.
- Placer de overtrukne kugler på en bakke med bagepapir og fortsæt indtil alle trøflerne er dækkede.
- Placer dem i køleskabet i 30-45 minutter indtil chokoladen har sat sig, og tag dem så ud og nyd dem!
Serveringstip: Før chokoladen har sat sig, kan du også rulle dem i kakaopulver.