Alle hverdage | 09:00 til 17:00

Spirulina Chokoladetrøfler

Ingredienser:

  • 250g gennemvædede cashewnødder
  • 1 spsk Spirulina Pulver
  • 130ml ahorn- eller ris malt sirup
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 130g rå kakaosmør
  • 130g rå kakaopulver

Anvisning:

Til fyldet

  1. Hæld cashewnødderne i en blender.
  2. Tilføj halvdelen af sirup, vanilje ekstrakt og Spirulina.
  3. Placer i køleskabet i en time.
  4. Tag teskefulde af blandingen og rul det til kugler.
  5. Placer dem på en bakke med bagepapir.

Til chokoladeovertrækket

  1. Smelt kakaosmørret i en glasskål over kogende vand.
  2. Pisk kakaopulveret og det resterende sirup til det er helt blandet.
  3. Tag de forberedte kugler og placer dem, en af gangen i chokolade blandingen.
  4. Rul dem for at dække dem.
  5. Placer de overtrukne kugler på en bakke med bagepapir og fortsæt indtil alle trøflerne er dækkede.
  6. Placer dem i køleskabet i 30-45 minutter indtil chokoladen har sat sig, og tag dem så ud og nyd dem!

Serveringstip: Før chokoladen har sat sig, kan du også rulle dem i kakaopulver.